Lapraszerelt bútorok összeszerelése

Vállaljuk lapra szerelten kapható konyhabútorok, étkezők, hálószobabútorok, ágyak, gardróbszekrények, nappali berendezések, előszoba bútorok, és mindenféle egyéb bútor összeállítását, felszerelését.

Napjainkban a legtöbb bútorüzlet és hipermarket lapra szerelt állapotban forgalmazza bútorait. Az így megvásárolt termékek dobozaiban bútorlapok találhatók, illetve egy doboz csavar, tipli, ragasztó és gyakran akár 30-40  különböző alkatrész. Az összeállítás legtöbb esetben a vásárló feladata, akinek ha vannak megfelelő szerszámai, némi műszaki érzéke, és elegendő türelme, nem jelenthet gondot az új bútor összeállítása. Ám a dolog néha nem ilyen egyszerű, még egy ügyes kezű ezermesternek is néha el kell gondolkodnia vajon melyik alkatrész hova való, hogyan fognak illeszkedni az elemek, stb.   hát még egy kevésbé ügyesnek.

Az otthoni összeszerelés sokszor napokig is eltarthat, sok idegeskedést és bosszúságot okozhat, sőt a tapasztalatlan kezek akár maradandó sérüléseket is okozhatnak, aminek  következtében  sosem lesz olyan szép a bútor mint az üzletben vagy katalógusban  megtekintett mintadarab. Arról nem is beszélve, hogy az üzletek általában csak a csomagoláson belüli gyári hibákra, sérülésekre adnak garanciát, a szakszerűtlen összeszerelésből adódó hibákra nincs jótállás. Egy rossz helyre beütött tipli, egy melléfúrt csavar, akár az egész bútor összképét vagy használhatóságát tönkre teheti, a hiba kijavítása pedig sokba kerül.

Ha Önnek nincsenek megfelelő szerszámai, nem szeretné a szabadidejét feláldozni, nem érzi magát elég ügyesnek, vagy csak egyszerűen nincs kedve az összeszereléssel bajlódni és  szépen összeállított hibátlan bútort szeretne, hívjon minket!
Csapatunk vállalja a legkülönbözőbb bútorok összeszerelését,nagy gyakorlattal, gyorsan, precízen. A munkánkra garanciát vállalunk, és az sem állít meg minket, ha a gyári csomagolásból esetleg hiányzik egy-két alkatrész, mert a szükséges szerszámaink mellett, rengeteg bútoriparban használt alkatrész, csavarok, tiplik, pántok, stb. is van nálunk.
Számlaképesek vagyunk, cégek, intézmények megbízásait is várjuk!

Árak: 1.905. Ft /óra/ fő (Bruttó, 27 % ÁFÁ-val együtt) 
Vidékre (Szerencs 10 km-es körzetén kívűl) utazási költéget számolunk fel!
A kiszállás díjjáért, több információért és egyedi árajánlatért hívjon: Farkas Tamás 36 70 6399 206
Tájékoztatóként néhány példa: egy 2,6 méteres konyhaszekrény összeszerelési és falraszerelési ideje kb. 4 óra két embernek = 15.240. Ft. (Bruttó, 27 % ÁFÁ-val együtt)
egy 1,92 méteres ifjusági szekrénysor összeszerelési ideje : kb 1,5- 2 óra =5.715. Ft- 7.620 Ft. (Bruttó, 27 % ÁFÁ-val együtt)

 

http://www.butorweb.addel.hu/

Bútorszerelés